luni, 7 martie 2011

Gut & Gratis- Uhrenmuseum

Acum cateva zile am primit de la profa de germana o brosura de informare. Primesc multe brosuri in cutiuta postala si sunt foarte utile informatiile din ele, dar asta este speciala ca te informeaza ce poti sa faci in Viena fara bani. Este buna atat pentru localnici cat si pentru turisti. Detalii se pot gasi la adresa:

http://www.kinderinfowien.at/broschueren/

Rasfoind paginile am gasit si muzeele care au prima duminica din luna intrare libera pentru toata familia. Asa ca ne-am hotarat sa mergem sa vizitam Uhrenmuseum. Nu este departe de Stephansplatz, asa ca nu este greu de gasit. Am vazut multe ceasuri si nu a fost deloc plictisitor, mai ales ca te incearca niste sentimente ciudate cand stai langa un ceas vechi de 300 de ani si care functioneaza inca. Ciudate mecanismele lor si te gandesti cat de destepti au fost oamenii care le-au inventat...Concluzia: merita vazut mai ales ca nu dureaza foarte mult sa il vizitezi.
Si nu m-am putut abtine sa nu fac si niste poze la asa ceva :)


M-a chinuit postarea de azi. nu am putut sa marchez mai multe poze in acelasi timp. si a trebuit sa le iau una cate una...deja ma doare capul. ma enervez teribil cand se intampla asa ceva. si nu e prima data...

Un comentariu: